FB Tube and Windows 10

Moderator: Stas Yatsenko

User avatar
NewtonW
Posts: 11
Joined: 23.10.2017 06:31

FB Tube and Windows 10

Unread post by NewtonW » 23.10.2017 06:44

I can't seem to get the tube to take the configuration data from a "Windows 10 Pro" Laptop. Not much in the way of choosing an output method. Just plug in the transmitter via the headphone jack and send. If I unplug the transmitter, I can hear the signal through the speakers.

Has Anyone had success with this type of setup, Windows 10 Pro on a laptop.

Thanks for any help or comments,

Newton Wallen
Jacksonville, Florida

samroloff
Posts: 1
Joined: 03.02.2018 02:03

Re: FB Tube and Windows 10

Unread post by samroloff » 03.02.2018 02:08

I am having the same issue. Did you ever figure this out?

User avatar
NewtonW
Posts: 11
Joined: 23.10.2017 06:31

Re: FB Tube and Windows 10

Unread post by NewtonW » 03.02.2018 20:02

samroloff wrote:I am having the same issue. Did you ever figure this out?
I never did. Tried 4 other laptops and an Android tablet, Win XP, Win 7, and 2 flavors of Win 10 (home & pro). I worked with HeliconSoft support via email for several days and we all agreed to just return it. I needed this to work on a laptop or my tablet because I don't own a smartphone.

User avatar
Stas Yatsenko
Posts: 3625
Joined: 06.05.2009 14:05
Contact:

Re: FB Tube and Windows 10

Unread post by Stas Yatsenko » 05.02.2018 12:52

samroloff wrote:I am having the same issue. Did you ever figure this out?
Each case has to be considered separately, taking into account all the factors. We will contact you personally to find out more and assist in setting it all up.

Post Reply