Support for Sony A700, when?

Helicon Filter: Want new feature? Suggest it here

Moderator: Stas Yatsenko

trondeh
Posts: 14
Joined: 09.09.2005 09:20

Support for Sony A700, when?

Unread postby trondeh » 31.10.2007 11:04

Hi!

Any idea when you will have native Sony A700 raw-support? I just read that the latest release of Dcraw.c has now A700 support. I assume I could replace the dcraw.exe with the new one, but I would like to have this also in the native HF raw converter.

User avatar
Dan Kozub
Posts: 1157
Joined: 24.03.2004 18:14

Unread postby Dan Kozub » 31.10.2007 17:00

We are going to publish newer 4.81 version in a few days with update raw module. But A700 is not yet supported as I remember. Can you send us a couple of samples to ftp://upload:nopassword@heliconsoft.com/httpdocs/

?

trondeh
Posts: 14
Joined: 09.09.2005 09:20

Unread postby trondeh » 31.10.2007 17:18

Sure, I will do this later today or tomorrow. Thank you!

trondeh
Posts: 14
Joined: 09.09.2005 09:20

Unread postby trondeh » 01.11.2007 20:31

I have now uploaded som samples in the Sony_A700 folder.

User avatar
Dan Kozub
Posts: 1157
Joined: 24.03.2004 18:14

Unread postby Dan Kozub » 04.11.2007 22:33

Thanks!

rachlinent
Posts: 17
Joined: 08.04.2005 18:31
Location: Durango CO USA
Contact:

Sony Alpha 700 Raw Support?

Unread postby rachlinent » 18.12.2007 20:03

Any idea when the next update containing A700 raw support will be ready? Maybe a Christmas present ;>)

rachlinent
Posts: 17
Joined: 08.04.2005 18:31
Location: Durango CO USA
Contact:

How Soon Will We Have Sony A700 Raw Support

Unread postby rachlinent » 31.12.2007 16:42

Dan,

Can we expect an update including the latest dcraw in the very near future? I also use Qimage and it has incorporated the newest dcraw and it opens Alpha 700 files without any problems. I'd really like to reduce my workflow by skipping the conversion of my raw files to tif's to use Helicon Filter.

Howard

trondeh
Posts: 14
Joined: 09.09.2005 09:20

Unread postby trondeh » 02.01.2008 14:09

I assume if you send a request to support, you should be able to receive the DLL that solves this. I got a updated DLL and can use my A700 RAW files with HF.

rachlinent
Posts: 17
Joined: 08.04.2005 18:31
Location: Durango CO USA
Contact:

Unread postby rachlinent » 02.01.2008 17:26

Thanks for the tip. I sent a request to Helicon.

Howard


Return to “Helicon Filter: Suggestions and improvements”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests