Problem with command line parameters

Report bugs and get support here

Moderator: Stas Yatsenko

schmidt_s
Posts: 2
Joined: 28.05.2013 09:43

Problem with command line parameters

Unread postby schmidt_s » 28.05.2013 09:57

Hi,

When running Helicon Focus from the command line, I can't get it to save the stacking result into the folder that is given as a parameter. For example, the following command saves into the default "Focused" subfolder using default names, but not in "D:\Pictures". Any suggestions on how to get this to work?

Code: Select all

"C:\Program Files (x86)\Helicon Software\Helicon Focus\HeliconFocus.exe" -silent -mp:3 -j:10 D:\Pictures\CCDB_Images\A01 -save:D:\Pictures\result.jpg


Cheers,
Stefan

User avatar
Stas Yatsenko
Posts: 3954
Joined: 06.05.2009 14:05
Contact:

Re: Problem with command line parameters

Unread postby Stas Yatsenko » 29.05.2013 11:44

We already fixed this bug, please install the latest version from our server.


Return to “Helicon Filter: Bugs and Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest