Uploaded latest version for Mac and now images show scramble

Report bugs and get support here

Moderator: Stas Yatsenko

dennysb
Posts: 11
Joined: 03.12.2007 02:10
Location: Hudson, WI USA

Uploaded latest version for Mac and now images show scramble

Unread postby dennysb » 06.12.2007 08:26

I purchase a the license last night. I uploaded latest version since the evaluation I was using was a beta. Now whatever image I upload in the list shows as noise (see attachement)

The resulting file is worthless, I opened in photoshop and it looks the same.

If I downgrade to the beta version I previously used, things work again just fine BUT, it does not accept my license, so I now I end up with evaluation mode AND I have 27 days left to play with it :cry:


HELP!!!!
Attachments
v3.60s.jpg
this is how the image looks in Helicon focus and in Photoshop
v3.60s.jpg (181.73 KiB) Viewed 7238 times
DennysB

dennysb
Posts: 11
Joined: 03.12.2007 02:10
Location: Hudson, WI USA

more information on potential bug

Unread postby dennysb » 06.12.2007 08:39

One more things, I am attaching the file information on each application version.

The beta version (right side) shows NOV 28 and it is 19.7MB in size

The latest uploaded version shows NOV 30 and it is 8.7MB

Again only the latest uploaded version allows me to register.


:?:
Attachments
files info.jpg
basic info on beta (right) and latest uploaded on web (left)
files info.jpg (126.83 KiB) Viewed 7236 times
DennysB

dennysb
Posts: 11
Joined: 03.12.2007 02:10
Location: Hudson, WI USA

Unread postby dennysb » 07.12.2007 01:32

I am sorry, I just realize I posted this in the Helicon Filter areas instead of Helicon Focus.

I hope I will still get feedback,

Thank you
DennysB

User avatar
Dan Kozub
Posts: 1157
Joined: 24.03.2004 18:14

Unread postby Dan Kozub » 07.12.2007 17:11

Dennys,

I suspect that this bug happens with 16 bit images on Intel platform. Is it so?
We will publish a fix withing few days, please wait a bit.

dennysb
Posts: 11
Joined: 03.12.2007 02:10
Location: Hudson, WI USA

Unread postby dennysb » 07.12.2007 17:48

OK Thank you :)
DennysB

User avatar
Dan Kozub
Posts: 1157
Joined: 24.03.2004 18:14

Unread postby Dan Kozub » 07.12.2007 18:44


dennysb
Posts: 11
Joined: 03.12.2007 02:10
Location: Hudson, WI USA

Unread postby dennysb » 07.12.2007 22:35

Ok Great,

I will try this version tonight when I get home 8)
DennysB

dennysb
Posts: 11
Joined: 03.12.2007 02:10
Location: Hudson, WI USA

Post reply

Unread postby dennysb » 08.12.2007 09:59

Dan I tried the latest version you gave me and the problem still exist.

You are right, it only happens with 16 bit files.

I am attaching a sample file I used.

THX
Attachments
test_file.tif
test_file.tif (125.7 KiB) Viewed 7172 times
DennysB

dennysb
Posts: 11
Joined: 03.12.2007 02:10
Location: Hudson, WI USA

Rev 3.61 works with 16bit files :-) Thanks

Unread postby dennysb » 14.12.2007 03:54

Rev 3.61 works with 16bit files :-) Thanks
DennysB


Return to “Helicon Filter: Bugs and Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests