Setting time between MLU and exposure?

General discussions, bugs, support, suggestions
Post Reply
FunPhoto
Posts: 4
Joined: 30.01.2010 12:17
Location: Germany
Contact:

Setting time between MLU and exposure?

Post by FunPhoto » 30.01.2010 12:53

Dear Helicons,

may be, I overlooked it in my trial - but is there a way to set the delay time between "mirror lock up" and the actual exposure? Would be helpful to minimise camera shake in certain situations...

Thanks for answering, Dirk

User avatar
Stas Yatsenko
Posts: 3850
Joined: 06.05.2009 14:05
Contact:

Re: Setting time between MLU and exposure?

Post by Stas Yatsenko » 02.02.2010 15:17

Yes, there is an option on the Canon tab in the Preferences of Helicon Remote.

FunPhoto
Posts: 4
Joined: 30.01.2010 12:17
Location: Germany
Contact:

Re: Setting time between MLU and exposure?

Post by FunPhoto » 06.02.2010 14:12

Thanks - but I use a Nikon. Could that be managed there too?

Always good light, Dirk

User avatar
Stas Yatsenko
Posts: 3850
Joined: 06.05.2009 14:05
Contact:

Re: Setting time between MLU and exposure?

Post by Stas Yatsenko » 09.02.2010 11:36

Dirk,

We will check how to use Nikon with MLU. Canon requires Live View to be switched off to function it properly, that is why we added those parameters for Canon.

Post Reply