"Damaged" image

Announcement of new releases, bugs, support, suggestions

Moderator: Stas Yatsenko

Locked
el48tel
Posts: 21
Joined: 22.06.2016 16:05

"Damaged" image

Post by el48tel » 01.06.2018 16:45

I export my images for stacking from Lightroom as DNGs to Helicon Focus. Sometimes when the stacked imaged is returned to Lightroom it is flagged up as "damaged". Sometimes reprocessing the image stack removes that error - sometimes not. Sometimes it's an "A" or a "B" or a "C" stack. Sometimes it's possible that one out of the three variants is damaged.
Why?
How can it be prevented?

User avatar
Stas Yatsenko
Posts: 3711
Joined: 06.05.2009 14:05
Contact:

Re: "Damaged" image

Post by Stas Yatsenko » 04.06.2018 09:07

This will be fixed in the upcoming Helicon Focus 7. We can send you the beta version of Focus 7 if you want, just tell us if you're on Windows or Mac.

el48tel
Posts: 21
Joined: 22.06.2016 16:05

Re: "Damaged" image

Post by el48tel » 04.06.2018 13:14

Sounds good!
I have a "stack" of ideas I want to try.
I'm WIN 10 v1803

Locked