update

Announcement of new releases, bugs, support, suggestions

Moderator: Stas Yatsenko

Post Reply
redartsjr
Posts: 8
Joined: 17.01.2013 03:33

update

Post by redartsjr » 17.01.2013 04:04

I purchased Helicon Focus + remote earlier this month. I am running it on Windows7 64bit OS and enjoy the product. I opened it up today 1/16/13 and it informed me there was an update available so I closed all programs and allowed it to update. Helicon Focus 5.3.7 x64 and Helicon Remote 2.6.0.w. Now every time I open Helicon Focus it tells me there is an update for it. The same one I just updated. I restarted my computer after the first update completed then opened the program and the update window opened again. Its getting to be quite annoying after 4 times trying to run the program. I have hit the remind me later tab and it let me finish what I was doing but when I close the program and come back later to work on another project half way through the project the update window opens again. All within a few hours. I am also having a problem saving 3D images. Every time I try to save it my computer freezes up on me and I have to go through the task manager to end the program. Any suggestions?
Rick

User avatar
Stas Yatsenko
Posts: 3850
Joined: 06.05.2009 14:05
Contact:

Re: update

Post by Stas Yatsenko » 17.01.2013 15:47

Rick,
Right now I can give you links to older version:
http://www.heliconsoft.com/downloads/He ... s5.3.7.exe

You are also welcome to try latest beta:
http://www.heliconsoft.com/downloads/He ... usBeta.exe

redartsjr
Posts: 8
Joined: 17.01.2013 03:33

Re: update

Post by redartsjr » 18.01.2013 15:27

Thank you for your response. The program is now updated and is working just fine except when it comes to saving 3D images in either versions. The computer still freezes up and task manager is the only way out. I am not sure what usBeta.exe is. But is it safe to download? Would that change the way 3D images are saved?
Rick

User avatar
Stas Yatsenko
Posts: 3850
Joined: 06.05.2009 14:05
Contact:

Re: update

Post by Stas Yatsenko » 23.01.2013 17:43

Does the program freeses when you press "3D model" in Helicon Focus?

redartsjr
Posts: 8
Joined: 17.01.2013 03:33

Re: update

Post by redartsjr » 24.01.2013 17:46

Stas Yatsenko wrote:Does the program freezes when you press "3D model" in Helicon Focus?
No, just when I try to save it. I get a nice 3D image when I press "3D model".
I just cant save it.
Rick

User avatar
Stas Yatsenko
Posts: 3850
Joined: 06.05.2009 14:05
Contact:

Re: update

Post by Stas Yatsenko » 28.01.2013 15:34

Thanks for your report. Please use the latest beta.

redartsjr
Posts: 8
Joined: 17.01.2013 03:33

Re: update

Post by redartsjr » 31.01.2013 17:28

Stas Yatsenko wrote:Thanks for your report. Please use the latest beta.
Do I have to uninstall my previous version to run the beta version?
Rick

User avatar
Stas Yatsenko
Posts: 3850
Joined: 06.05.2009 14:05
Contact:

Re: update

Post by Stas Yatsenko » 01.02.2013 12:27

No, you can install it into different folder.

Post Reply