Autoreload of the last stack

Announcement of new releases, bugs, support, suggestions
Post Reply
g0b
Posts: 26
Joined: 26.02.2009 00:39

Autoreload of the last stack

Post by g0b » 18.12.2009 12:15

Hi,

Is there an option somewhere to tell HF NOT TO reopen the last computed stack ? When working with RAW stacks, it is so slow, that you have to work quite a long time before the user interface responds. Even if auto-reload can be useful in some cases (I guess), I find that quite annoying for me, so I wonder if there is a way (option or command line ) to avoid this.

Thanks,
g0b

User avatar
Stas Yatsenko
Posts: 3850
Joined: 06.05.2009 14:05
Contact:

Re: Autoreload of the last stack

Post by Stas Yatsenko » 18.12.2009 16:19

The program should not load RAW files on the start. What kind of RAW files do you have? Extention, size, resolution. Right now I would suggest to add a folder name as a command line parameter : HeliconFocus.exe "c:\Program Files\Helicon Software\Helicon Focus\images\Helicon Focus Panorama". The program will load smaller jpegs from this folder on start up.

g0b
Posts: 26
Joined: 26.02.2009 00:39

Re: Autoreload of the last stack

Post by g0b » 18.12.2009 16:34

I have CR2 RAWs.
But anyway, disabling auto loading would be interesting also with 21 MPix 16b TIFs :-)
I'll try to pass an empty path to bypath this. thanks for the tip !

g0b

User avatar
Stas Yatsenko
Posts: 3850
Joined: 06.05.2009 14:05
Contact:

Re: Autoreload of the last stack

Post by Stas Yatsenko » 04.01.2010 18:55

We will load only JPEGs on start up in the future versions.

Post Reply