Upgrade Helicon Focus Pro -> X64

Announcement of new releases, bugs, support, suggestions
Post Reply
frbr
Posts: 2
Joined: 27.11.2009 23:36

Upgrade Helicon Focus Pro -> X64

Post by frbr » 27.11.2009 23:45

Hello,

I just updated from Helicon Focus Pro to X64. Running the program, in the task-manager I can only see one Task "HeliconFocus.exe *32". HeliconFocusServer64.exe is not started.

Under Help->About I have the Version 5.0.5 X64

OS is Windows Vista 64

Greetings - Frank

frbr
Posts: 2
Joined: 27.11.2009 23:36

Post by frbr » 28.11.2009 13:31

This morning I started the program as Administrator. Now it works fine! Is there a posibility to start it as a normal user and use X64 capacity?

User avatar
Stas Yatsenko
Posts: 3850
Joined: 06.05.2009 14:05
Contact:

Post by Stas Yatsenko » 30.11.2009 18:01

The program should run 64 server under normal user too. We plan to publish new version tomorrow with the signed server, this might have been the reason.

Post Reply