Error Message

Announcement of new releases, bugs, support, suggestions

Moderator: Stas Yatsenko

Tom Kilroy
Posts: 4
Joined: 14.06.2009 18:02
Location: Albuquerque, NM USA

Error Message

Unread postby Tom Kilroy » 23.06.2009 19:40

I am getting an error message that says,"Internal error! invalid argument to date encode" I am running Vista 64, 4 mb RAM and processing Nikon D300 RAW files. I have been canceling the message and then proceeding, but it will not let me go back to another of the images on the "Output List" without rerunning that image. Any ideas?

User avatar
Dan Kozub
Posts: 355
Joined: 24.03.2004 18:14

Unread postby Dan Kozub » 25.06.2009 10:12

Tom,

We need this file for the tests. Can you upload it to our server (http://heliconsoft.com/ftp.html)?

Tom Kilroy
Posts: 4
Joined: 14.06.2009 18:02
Location: Albuquerque, NM USA

Unread postby Tom Kilroy » 25.06.2009 17:05

Dan,

I will be happy to send the files you need. Which files do you want, the nine NEFs or the output TIFF file?

Tom

User avatar
Dan Kozub
Posts: 355
Joined: 24.03.2004 18:14

Unread postby Dan Kozub » 25.06.2009 17:29

I need the raw files that cause troubles.

Tom Kilroy
Posts: 4
Joined: 14.06.2009 18:02
Location: Albuquerque, NM USA

Unread postby Tom Kilroy » 26.06.2009 16:30

Dan,

I have uploaded 7 NEFs from a D700 that give the message described to the file "tkilroy 7 NEFs." The error message also appears with the D300 files in exactly the same way as with the D700. I am using the latest version of Helicon Focus and none of the earlier versions did this.

Tom

Tom Kilroy
Posts: 4
Joined: 14.06.2009 18:02
Location: Albuquerque, NM USA

Unread postby Tom Kilroy » 11.08.2009 05:25

Any insite on this problem?


Return to “Helicon Focus: Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests