HF 7.x - Resize option (rendering)

Announcement of new releases, bugs, support, suggestions

Moderator: Stas Yatsenko

Post Reply
RichJ
Posts: 30
Joined: 01.02.2015 10:03

HF 7.x - Resize option (rendering)

Post by RichJ » 19.09.2018 05:53

This seems to have disappeared. I found it useful for doing a quick check on results (changing parameters etc.) rather than processing the full size images.

Richard

User avatar
Stas Yatsenko
Posts: 3805
Joined: 06.05.2009 14:05
Contact:

Re: HF 7.x - Resize option (rendering)

Post by Stas Yatsenko » 19.09.2018 14:31

We increased performance and decided to remove this option. This simplifies internal architecture and allows to get better overall performance.

BobStone
Posts: 28
Joined: 03.06.2017 10:13

Re: HF 7.x - Resize option (rendering)

Post by BobStone » 19.09.2018 19:04

Just a note that the User's Manual / Help file still mentions this option. Been using the new version for a few days, and I love the new layout. Definitely faster too!

Post Reply