Missing green arrow

General discussions

Moderator: Stas Yatsenko

stubrennan
Posts: 1
Joined: 16.09.2014 00:50

Missing green arrow

Unread postby stubrennan » 16.09.2014 01:05

I have Helicon filter version 5.3.3. There are supposed to be two green arrows in the top control bar, to go forward and back through my pictures. I'm fairly sure both were there the last time I used HF, but now the forward arrow is gone, and the "go back" arrow is still there and works as it should

Has this been seen before? What's the fix?

Stu Brennan

User avatar
Stas Yatsenko
Posts: 3955
Joined: 06.05.2009 14:05
Contact:

Re: Missing green arrow

Unread postby Stas Yatsenko » 16.09.2014 13:58

We cannot reproduce the problem in the office.
Please try the latest release of Helicon Filter:
http://www.heliconsoft.com/software-downloads/

Peter Luffi
Posts: 1
Joined: 18.02.2015 11:20

Re: Missing green arrow

Unread postby Peter Luffi » 18.02.2015 11:50

Same problem here: it first occurred about a year ago and persists ever since, after each update (currently 5.5.1). It happens both on my desktop and laptop running on Win7. After every update, the first launch of Helicon Filter brings the green forward arrow back, but restarting HF makes it disappear again; afterwards, it never shows up unless HF is reinstalled from scratch or updated.

User avatar
Stas Yatsenko
Posts: 3955
Joined: 06.05.2009 14:05
Contact:

Re: Missing green arrow

Unread postby Stas Yatsenko » 23.02.2015 17:07

Thanks. We will check this.


Return to “Helicon Filter: General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests