code for helicon

General discussions

Moderator: Stas Yatsenko

titojim41

code for helicon

Unread postby titojim41 » 20.12.2007 20:49

My Helicon filter 4.50 cannot run in full, the code i have now is wrong?
Please How to use Helicon now? must I buy another?
Thanks

User avatar
Dan Kozub
Posts: 1157
Joined: 24.03.2004 18:14

Unread postby Dan Kozub » 21.12.2007 12:23

Please contact our support ( support(at) heliconsoft.com ) and this question will be solved.

titojim41

Unread postby titojim41 » 27.12.2007 20:04

After many try i cannot active helicon
I put all the code given by you and it's impossible work with the log
I am very desappointed and i hope a little more help please

Joseph jimenez

User avatar
Ariel
Posts: 395
Joined: 26.10.2006 06:05

Unread postby Ariel » 02.01.2008 01:05

Did you contact Dan?

First of all, download http://heliconsoft.com/downloads/HeliconFilter.exe to get the new version. 4.50 is old. Second of all, you should have gotten a six-character (letters and numbers like abcd1e) customer or account code. There is only one code.


Return to “Helicon Filter: General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests