Search found 46 matches

by dkperez
01.07.2017 14:03
Forum: Helicon Focus: Macro
Topic: Lightroom Plugin not working
Replies: 3
Views: 663

Re: Lightroom Plugin not working

OK, it's sort-of working........ From Lightroom, grab some images to stack, Render, Save, repeat... I don't exit HF between stacks when going from Lightroom any more than I close it every time I open a set of images IN Helicon Focus. After I've done the dozen or so stacks, I'll tell Lightroom to go ...
by dkperez
01.07.2017 02:41
Forum: Helicon Focus: Macro
Topic: Lightroom Plugin not working
Replies: 3
Views: 663

Re: Lightroom Plugin not working

Since I was using the beta version, I went back and downloaded 6.7.1 again... Got rid of the old one and installed 6.7.1 again... The first installation didn't install the plugin - it created the folder but DIDN'T put the files in. Installed a second time and it got the plugin. Appears to be working.
by dkperez
30.06.2017 21:25
Forum: Helicon Focus: Macro
Topic: Lightroom Plugin not working
Replies: 3
Views: 663

Lightroom Plugin not working

I found a few topics over the last year or so with a similar problem, but they didn't fix whatever it is, so...... Normal PC running Windows 10, 64-bit. Helicon Focus 6.7.1 - it says it's up to date. Adobe Lightroom CC 2015.10.1 - ALSO says it's up to date. I've never had much luck with the Lightroo...
by dkperez
30.06.2017 01:12
Forum: Helicon Focus: Macro
Topic: Artifacts, banding, bizarre looking stacks
Replies: 4
Views: 944

Re: Artifacts, banding, bizarre looking stacks

Interesting... That may also help with the problem that the *&^%$#@ flowers keep moving even when I use a wind box!!!!! Hopefully, shooting a dozen images at 7 fps will give them a lot less time to move than shooting a dozen a 1 every 4 - 5 seconds!
by dkperez
11.06.2017 03:40
Forum: Helicon Focus: Macro
Topic: Output image appears different than inputs
Replies: 3
Views: 944

Output image appears different than inputs

I've been seeing this for a while, and it still occurs with the beta version I installed. A stack of images from a Nikon D810, may be as few as 3 or 4 images, or a normal stack of 20 or more. In any case, the render appears to run normally (though slowly, I suspect because of the large image size), ...
by dkperez
11.06.2017 03:34
Forum: Helicon Focus: Macro
Topic: Artifacts, banding, bizarre looking stacks
Replies: 4
Views: 944

Re: Artifacts, banding, bizarre looking stacks

I thought I put this in previous, but apparently I never submitted it... I've installed the beta version you sent a link for. It seems to be fine, but I"m not sure what new or improved capabilities it has. I haven't had a chance to try it with the stack I previously sent, yet. Unfortunately, as...
by dkperez
27.05.2017 03:46
Forum: Helicon Remote
Topic: Android tablet sayd 3.5, site says 3.8.4
Replies: 7
Views: 1075

Re: Android tablet sayd 3.5, site says 3.8.4

Actually, it was installed through Google Play. Not sure WHY everything is refusing to upgrade it. I finally uninstalled the thing and just installed 3.8.4. Went on. Works pretty well. So far, it's connected every time I plug in the camera. Unfortunately, I forgot I had a bunch of settings in the ol...
by dkperez
23.05.2017 13:37
Forum: Helicon Remote
Topic: Android tablet sayd 3.5, site says 3.8.4
Replies: 7
Views: 1075

Re: Android tablet sayd 3.5, site says 3.8.4

Thanks Stas, I tried one of those other sites, and downloaded .apk files for a couple versions - 3.6.2 (or some such), and 3.8.4. Unfortunately, neither will install on the tablet - they both throw errors complaining that the file is corrupt. And I can't get the "normal" installation to do...
by dkperez
16.05.2017 22:38
Forum: Helicon Focus: Macro
Topic: Artifacts, banding, bizarre looking stacks
Replies: 4
Views: 944

Artifacts, banding, bizarre looking stacks

I looked in here and found several topics on people getting less-than-optimal outputs from Helicon Focus. Some of my stacks are ok, others dreadful. I've never really understood how to set up Method B radius and smoothing settings - I've tried a lot of different ones, but I'm not getting exactly wha...
by dkperez
16.05.2017 22:19
Forum: Helicon Remote
Topic: Android tablet sayd 3.5, site says 3.8.4
Replies: 7
Views: 1075

Re: Android tablet sayd 3.5, site says 3.8.4

On the Android tablet it says 3.5.0.

It works about 50% of the time, so it's usable, but if 3.?? is more likely to work consistently and less likely to crash regularly I'd like to upgrade.

How do I get the current update on this tablet WITHOUT uninstalling the current version?
by dkperez
14.05.2017 20:30
Forum: Helicon Remote
Topic: Android tablet sayd 3.5, site says 3.8.4
Replies: 7
Views: 1075

Android tablet sayd 3.5, site says 3.8.4

I"m running Helicon Focus on a Windows 10 PC and Helicon Remote on an Android tablet. The version on there says 3.5. It's not consistent connecting to the Nikon D810. Sometimes I get a connection, sometimes not. I thought updating to the current version (3.8.4?) might help, but when I go to the...
by dkperez
01.09.2015 04:06
Forum: Helicon Remote
Topic: USB On-the-Go cables
Replies: 3
Views: 4473

Re: USB On-the-Go cables

Gack!

Well, I just put an order in for ANOTHER half dozen. I have no idea what I'm doing to these things, but they DEFINITELY quit working. And always the same way - the micro USB end gets loose, has to be fiddled with to work, then it fails completely.
by dkperez
28.08.2015 22:31
Forum: Helicon Remote
Topic: USB On-the-Go cables
Replies: 3
Views: 4473

USB On-the-Go cables

This is NOT a Helicon Remote problem, but I figure people in here are most likely using a lot of USB-OTG cables.... I'm having a problem with cables failing... In the last two years, I've gone through OVER a DOZEN different USB-OTG cables. They ALWAYS fail at the micro-USB end that plugs into the ta...
by dkperez
21.05.2015 15:50
Forum: Helicon Focus: Support
Topic: I managed to lose the registration key
Replies: 2
Views: 1263

Re: I managed to lose the registration key

Sent the email yesterday and had a reply waiting this morning with the registration code... Thanks Stas.
by dkperez
21.05.2015 03:19
Forum: Helicon Focus: Support
Topic: I managed to lose the registration key
Replies: 2
Views: 1263

I managed to lose the registration key

I KNEW IT! I KNEW when I got the email that I SHOULD have copied all the information to a file and put it with the rest of the Helicon Focus stuff... BUT, OF COURSE I didn't 'cause it was SAFELY STORED IN THE EMAIL.................. Which would have worked FINE except that I finally got enough spam ...

Go to advanced search